Sony’s nye helt trådløse ørepropper er fantastisk bra. Med kanskje den beste støy-kanselleringen blant helt trådløse ørepropper og en overlegen lydkvalitet er dette blant de kuleste lydproduktene vi har testet. I filmen under gir vi deg en gjennomgang av funksjonaliteten og en vurdering av hvorvidt det er verdt å betale 2500 kroner for propper i 2019.

Som tek-journalist for ITavisen reiser jeg rundt og prøver nye produkter og undersøker forskjellige aspekter ved ny teknologi. Her fra Miami Beach i 2018 der jeg undersøker hvilke strømmetjenster en håndfull amerikanere foretrekker.

Byton er en ny kinesisk elektrisk bil med en stor skjerm over hele dashbordet. Bilen kjenner deg igjen når du nærmer deg den og stiller inn setet før du setter deg inn. Dessuten har den ikke sidespeil.

Sjekker ut den nye brettbare telefonen til Huawei, Mate X som imponerte noe voldsomt i løpet av den korte tiden jeg fikk med enheten til over 20 000 kroner.

Endelig er den på plass i Norge, bilen som virkelig kan gi Tesla konkurranse i premium-markedet. Jaguar I-Pace er den første helelektriske til den britiske bilprodusenten, og førsteinntrykket vårt er at Jaguar kommer til å levere en ordentlig god bilopplevelse.

Staaker er en norsk drone som følger etter deg. Vi tok den med på en prøvetur og klarte dessverre og kræsje den i Sognsvann.

Sony Xperia 1 er lang og stor, men kommer med et fantastisk filmkamera.

Denne er trolig et bedre valg enn MacBook for mange. Batterilevetid og viftestøy skuffer, men Matebook 13 2019 leverer god ytelse og en pen skjerm til godt under 13 000 kroner.

ITavisen på Elton John i Bergen.

OnePlus6-lansering på Byporten i Oslo.